Det måste du, den bara slinker ner, och bra bakismat är det också ;-)
http://www.alltommat.se/recept?recipeid=1757
Men det blir bättre om man gör såhär jag har kommit på... Någon deciliter mer makaroner, "pizzan" håller bättre då och går inte sönder. Och smöra plåten av bara helvete, makaronerna suger sig fast i den som besatta... Och gör inte som dom mongona har skrivit i receptet, ha på peppar och pizzakrydda EFTER du har hällt på mjölk och äggblandningen, annars klumpar sig kryddorna i äggen och det var inte så smakligt. Vilken liten mat-Tina jag blev nudå. Men det bjuder jag på ;-P
Haha aa, men det är ju bra, för då får man ner mycket mer av det goda än om man skulle bli mätt... :)
Oh, gott, åt det i veckan. Men min förmåga att laga mat stannar vid att värma Ucle Bens currysås, steka kyckling och koka ris. Mer komplicerat pallar jag inte :P
3 kommentarer:
Det måste du, den bara slinker ner, och bra bakismat är det också ;-)
http://www.alltommat.se/recept?recipeid=1757
Men det blir bättre om man gör såhär jag har kommit på... Någon deciliter mer makaroner, "pizzan" håller bättre då och går inte sönder. Och smöra plåten av bara helvete, makaronerna suger sig fast i den som besatta... Och gör inte som dom mongona har skrivit i receptet, ha på peppar och pizzakrydda EFTER du har hällt på mjölk och äggblandningen, annars klumpar sig kryddorna i äggen och det var inte så smakligt.
Vilken liten mat-Tina jag blev nudå. Men det bjuder jag på ;-P
Precis, har ändrat, efter många försök :-) Och våga inte göra på något annat sätt ;)
Gött, vad käkades? :P Blev hungrig, men det är jag alltid...
Haha aa, men det är ju bra, för då får man ner mycket mer av det goda än om man skulle bli mätt... :)
Oh, gott, åt det i veckan. Men min förmåga att laga mat stannar vid att värma Ucle Bens currysås, steka kyckling och koka ris. Mer komplicerat pallar jag inte :P
Skicka en kommentar